Η πρωταθλήτρια ιστιοσανίδας, Τζέλη Σκαρλάτου συμμετέχοντας στον αγώνα Red Bull Aegean Cross της Τουρκίας, που διεξήχθη από τις 26 έως και τις 27 Αυγούστου, μας έκανε για ακόμα μία φορά υπερήφανους τερματίζοντας στην πρώτη θέση, στην κατηγορία των γυναικών. Η χαρά ήταν διπλή στον εν λόγω αγώνα, καθώς πέραν της πρώτης θέσης που κατέκτησε στις γυναίκες, τερμάτισε και τρίτη στην κατηγορία των αντρών.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε στο Alaçatı της Τουρκίας, με τους συμμετέχοντες να περνούν από τη Χίο και να επιστρέφουν πάλι πίσω στο Alaçatı, διανύοντας συνολικά 32χλμ. Περισσότεροι από 100 αθλητές συμμετείχαν φέτος στο Red Bull Aegean Cross. Οι συνθήκες που αντιμετώπισε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν αρκετά αντίξοες, αν υπολογίσει κανείς τους ισχυρούς ανέμους, που ξεπέρασαν τα 6 μποφόρ καθ’ όλη την διάρκεια της διαδρομής, καθώς και τις τέσσερις ώρες αγώνα, που κράτησαν την αθλήτρια μας χωρίς νερό και φαγητό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να σημειώσουμε ότι η Τζέλη Σκαρλάτου είχε λάβει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου ενώ είχε τερματίσει στην 10η θέση πριν από λίγες ημέρες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που είχε γίνει στο Alaçatı.

 

Πολύ καλή διάθεση πριν από τον αγώνα…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ολοταχώς για την πρώτη θέση…

H ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε στην 3η θέση της κατηγορίας των.. ανδρών!!!!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης