Ιδανικό για τους λάτρεις των θαλάσσιων σπορ, για μικρές καθημερινές εξορμήσεις, ιδιαίτερα πρακτικό, άνετο και εύκολο στο χειρισμό του, το 260 Sundeck αποτελεί ένα από τα πιο ολοκληρωμένα μικρά σκάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με μήκος 8,03 μέτρα και πλάτος 2,59μ. μπορεί να φιλοξενήσει ακόμα και 10 άτομα, με τους σχεδιαστές να έχουν φροντίσει ώστε η διαβίωση στο σκάφος να είναι όσο τον δυνατόν πιο εύκολη. Κάτω από τα καθίσματα δημιούργησαν χρήσιμους χώρους αποθήκευσης, ενώ υπάρχουν και δύο θέσεις στο εμπρός τμήμα για ηλιοθεραπεία.

Το πιλοτήριο είναι εγκατεστημένο στην δεξιά πλευρά, με τα όργανα να είναι τοποθετημένα  πάνω από το τιμόνι. Το κάθισμα του οδηγού είναι διαιρούμενο, επιτρέποντας την πλοήγηση από καθιστή ή όρθια θέση. Ο συνοδηγός κάθεται λίγο χαμηλότερα, ώστε να προστατεύεται από το σπρέι ύδατος που δημιουργείται κατά την κίνηση στο νερό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κέντρο του καταστρώματος είναι το καθιστικό, αποτελούμενο από ένα περιμετρικό καναπέ. Περιλαμβάνεται επίσης και wet bar με ψυγείο και νεροχύτη, προσφέροντας την απαραίτητη παροχή νερού και συντήρησης ποτών και φαγητού για τους επιβάτες. Επίσης, υπάρχουν ειδικές υποδοχές για τα πέδιλα του σκι και τις σανίδες.

Τροφοδοτείται από μια μηχανή MerCruiser 5.0L MPI ECT Bravo III Sterndrive, απόδοσης 260 ίππων, προσφέροντας ικανοποιητικές επιδόσεις και οικονομία.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης