Ένα νέο σεμινάριο πολύ πρωτότυπο με θέμα «Ψαρευτικό αρχείο: Φτιάξε και ‘σύ το δικό σου!» διοργανώνει την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 20:00, ο σύλλογος υποβρυχίου κυνηγίου «Γλαύκος». Ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Μαδούρος ο οποίος ασχολείται με το συγκεκριμένο θέμα για πάνω από μια 10ετία.

Στο σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν στην πράξη για την αξία του ψαρευτικού αρχείου, τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνεται, αλλά και το πως μπορούν να αποκωδικοποιήσουν τις πληροφορίες που έχουν συλλέξει. Το παρόν θέμα απευθύνεται σε όλους τους ψαροκυνηγούς ανεξαρτήτως επιπέδου και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει σημαντικό οδηγό για μελλοντικές επιτυχημένες εξορμήσεις. Μάλιστα γίνεται επίτηδες πριν τη νέα χρονιά ώστε να ξεκινήσει σωστά και από την αρχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν για τα οικονομικώς εντάξει μέλη του συλλόγου, ενώ για τα μη μέλη είναι 10 ευρώ. Η δήλωση συμμετοχής για τα σεμινάρια γίνεται είτε ηλεκτρονικά στο info@glafkos.gr, είτε τηλεφωνικά στο 6972789518 (Κώστας).

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης