Είναι αναμφισβήτητα η πιο εντυπωσιακή πρόταση που έχουν κάνει ποτέ σχεδιαστές για yacht. Θυμίζει το Μονακό και διαθέτει ακόμα και πίστα για kart με την χάραξη του Πριγκιπάτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ομάδα των βρετανών σχεδιαστών, αναζητά τους πελάτες οι οποίοι είναι διατεθειμένοι να πληρώσουν το ποσό των 244 εκατομμυρίων λιρών, που απαιτείται για να κατασκευαστεί το μοναδικό αυτό σκάφος.

Το μήκος του είναι 155 μέτρα και στο ανώτερο κατάστρωμα, υπάρχει εκτός από ελικοδρόμιο και πισίνες, αντίγραφα των Hotel de Paris, Port Hercule, Loews Hotel και La Rascasse. Αυτό που κάνει τη διαφορά ωστόσο, είναι η πίστα για kart γύρω από το κατάστρωμα. Δεν είναι ντεκόρ, αλλά με πραγματική άσφαλτο, δίνοντας τη δυνατότητα στους επιβάτες τους σκάφους να νιώσουν για λίγο πιλότοι της F1.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα σαλόνια του yacht και τα δωμάτια είναι υπερπολυτελή, προσφέροντας απίστευτα επίπεδα άνεσης στους 16 επιβάτες. Η σουίτα του ιδιοκτήτη είναι πέρα από κάθε φαντασία, καθώς διαθέτει υπνοδωμάτιο με τζάκι,  ιδιωτική βεράντα, τζακούζι, πισίνα και χώρο για ηλιοθεραπεία. 

Όπως ανέφερε ένας από τους σχεδιαστές, ο Rob McPherson, στόχος ήταν να δημιουργήσουν κάτι μοναδικό. Κάτι που δεν έχει ξαναδεί κανείς και υιοθετεί την εικόνα του Πριγκιπάτου του Μονακό τόσο εξωτερικά, όσο και εσωτερικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης