Cigarette Racing και Mercedes AMG συνεργάστηκαν για μια ακόμα φορά, κατασκευάζοντας ένα εντυπωσιακό σκάφος υψηλών επιδόσεων, αξίας 1 εκατομμυρίου ευρώ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Vision GT έχει εμπνευστεί από το εικονικό όχημα AMG Vision Gran Turismo, το οποίο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο του γνωστού video game. Έχει μήκος λίγο πάνω από 15 μέτρα και για την κατασκευή του έχουν  χρησιμοποιηθεί τα πιο προηγμένα υλικά.

Σε σχέση με το απλό Cigarette Marauder, το βάρος έχει περιοριστεί κατά 453 κιλά, με τη γάστρα να είναι σε χρώμα μαύρο ματ και το υπόλοιπο σκάφος σε απόχρωση αλουμινίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα μπάκετ καθίσματα μπορούν να φιλοξενηθούν πέντε επιβάτες, φέρει επενδύσεις από ανθρακονήματα, διαθέτει τέσσερις οθόνες υψηλής ανάλυσης HD, σύστημα ήχου και ναυτιλίας των Garmin και Cigarette και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone και Bluetooth.

Τροφοδοτείται από δύο μηχανές Mercury Racing, ισχύος 1.673 ίππων, με την ταχύτητα να φθάνει τους 121 κόμβους. Το επίσημο ντεμπούτο του Cigarette Racing Vision GT θα γίνει στην έκθεση σκαφών του Μαϊάμι.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης