Τριήμερο σεμινάριο για κατάδυση με ψαροντούφεκο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011, 11:01
Τριήμερο σεμινάριο για κατάδυση με ψαροντούφεκο

Η επιτυχία που σημείωσε το πρόσφατο σεμινάριο του συλλόγου «Γλαύκος», με θέμα την κατάδυση με ψαροντούφεκο, «ανάγκασε» τους οργανωτές να προχωρήσουν στη διεξαγωγή του δεύτερου σεμιναρίου. Έπειτα από ανακοίνωση του συλλόγου, το θεωρητικό μέρος θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου και την Τετάρτη 23 Νοεμβρίου στις 19:00 στα γραφεία του συλλόγου, ενώ το πρακτικό θα γίνει στις 26 ή 27 Νοεμβρίου (αναλόγως των καιρικών συνθηκών) σε τοποθεσία που θα αποφασιστεί την Τετάρτη.

Ομιλητές στο εν λόγω σεμινάριο θα είναι ο Απόστολος Μπέλλος και ο Νίκος Κουκούλας, οι οποίοι, εκτός των πολλών τους ιδιοτήτων, είναι εκπαιδευτές εκπαιδευτών ελεύθερης κατάδυσης του FDI και της ελληνικής ομοσπονδίας και φυσικά ενεργοί ψαροκυνηγοί.  Με βάση τις δύο τελευταίες ιδιότητες αποφασίστηκε και το θέμα του σεμιναρίου. Έτσι στο πρώτο μέρος αυτού θα γίνει αναφορά σε θέματα ελεύθερης κατάδυσης, σύμφωνα με τον τρόπο διδασκαλίας του FDI, που θα καλύψουν από τον πιο αρχάριο ως και τον προχωρημένο ελεύθερο δύτη που πλέον αναζητεί τη λεπτομέρεια. Στο δεύτερο μέρος, οι ομιλητές θα αναφερθούν σε θέματα που θα συνδυάζουν το ψαροντούφεκο με τις τεχνικές, αλλά και τις παραλλαγές της ελεύθερης κατάδυσης, ενώ στο πρακτικό οι συμμετέχοντες θα εφαρμόσουν όσα άκουσαν στην πράξη.

Η παρακολούθηση του σεμιναρίου για τα οικονομικώς εντάξει μέλη είναι δωρεάν, ενώ για τα μη μέλη είναι 15 ευρώ. Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο (είτε είναι μέλη είτε όχι) θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα 6972789518 και 6976109335.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2011, 11:01