Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης

     

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δυναμική αναμένεται η εφετινή συμμετοχή της Suzuki Marine στο εφετινό Ναυτικό Σαλόνι του Düsseldorf, όπου θα παρουσιάσει τις τρεις ολοκαίνουργιες εξωλέμβιες DF6A, DF5A και DF4A.

Με κύρια χαρακτηριστικά, το χαμηλό βάρος (23,5 κιλών), την ευκολία στη χρήση και τα χαμηλά επίπεδα θορύβου, τα νέα μοντέλα της Suzuki διαθέτουν συν τοις άλλοις αξιοπιστία, νέο σχεδιασμό και καινούργια χρώματα.

Οι νέες μικρές εξωλέμβιες της Suzuki marine χαρακτηρίζονται από το χαμηλό βάρος και τις δυνατότητες που έχουν...

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξιοπιστία…
Παράλληλα, οι νέες εξωλέμβιες της Suzuki διαθέτουν ένα καινούργιο μοναδικό σύστημα λίπανσης που επιτρέπει ένα πρόσθετο πέρασμα του λιπαντικού στο άνω και κάτω μέρος του στροφαλοφόρου και της  Μπορεί να είναι μικρές αλλά τα χαρακτηριστικά θυμίζουν μεγάλες εξωλέμβιες… μπιέλας.  Επιπλέον, η προσθήκη του φίλτρου λαδιού -το μοναδικό στην κατηγορία- προσδίδει επιπλέον αξιοπιστία στο συγκεκριμένο σύστημα.

Το νέο σύστημα παροχής καυσίμου με λειτουργία βαρύτητας εξασφαλίζει ομαλή εκκίνηση χωρίς να απαιτείται ύπαρξη περίσσιου καυσίμου στον σωλήνα τροφοδοσίας. Με εύκολη ανάκρουση μίζας, η εκκίνηση γίνεται χωρίς να απαιτηθεί ιδιαίτερη προσπάθεια από τον χρήστη, ενώ μετά την εκκίνηση το νέο σύστημα κλίσης βελτιώνει τη συνολική λειτουργία της εξωλέμβιας.

Με ένα μικρό σκάφος και με μία μικρή οικονομική εξωλέμβια μπορείτε να εξερευνήσετε πολλά μέρη...
Τρεις νέες μικρές εξωλέμβιες παρουσιάζει η Suzuki marine σε έκθεση της Γερμανίας...

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης