Ξεπερνώντας κάθε μέτρο και με τη φαντασία να «οργιάζει» οι σχεδιαστές της Vicem, δημιούργησαν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σκάφη, ένα πολυτελές yacht με μίνιμαλ ύφος που ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στις θάλασσες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έχοντας κατασκευάσει περισσότερα από 150 σκάφη στην ιστορία της, η τουρκική Vicem θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες και αξιόπιστες εταιρείες στο χώρο. Συνεργάζεται με τους κορυφαίους μηχανικούς και αναγνωρισμένα γραφεία σχεδιασμού του κόσμου, παρουσιάζοντας κάθε φορά ένα «έργο τέχνης».

Το τελευταίο δημιούργημα ακούει στο όνομα Vulcan 46M. Ένα πλωτό παλάτι που εντυπωσιάζει με τις μοντέρνες και αεροδυναμικές γραμμές και το συνδυασμό χρωμάτων στην άτρακτο και τα καταστρώματα. Το 46 μέτρων yacht έχει κατασκευαστεί με τα πιο προηγμένα υλικά, με το βάρος του να αγγίζει τους 200 τόνους!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα τρία πολυτελή καταστρώματα, προμηνύουν τι επακολουθεί στους εσωτερικούς χώρους που έχει επιμεληθεί η διάσημη εταιρεία «Art-Line Studios». Το design μπορεί και να χαρακτηριστεί εκκεντρικό, με τα πολύχρωμα σαλόνια και τις κομψές επιπλοσυνθέσεις να συνδυάζονται με τους σκοτεινούς χώρους, τα λαμπερά υφάσματα και τα πανάκριβα μάρμαρα.

Ο κρυφός φωτισμός δίνει μια άλλη διάσταση στην εικόνα του σκάφους και ειδικά το βράδυ η ατμόσφαιρα είναι μοναδική. Οι σκάλες ανάμεσα στα καταστρώματα, οι VIP καμπίνες, το ιδιωτικό γραφείο, τα μεγάλα μπάνια με τα τζακούζι, το υπερ-σύγχρονο πιλοτήριο και οι πίνακες ζωγραφικής σε κάθε χώρο, προσδίδουν κομψότητα και αναδεικνύουν την υψηλή αισθητική.

Οι 18 επιβάτες (συμπεριλαμβανομένου τα μέλη του πληρώματος) έχουν στη διάθεση τους υπαίθρια και εσωτερικά καθιστικά, ανέσεις που συναντώνται σε yacht μεγαλύτερης κατηγορίας, ακόμα και γυμναστήριο για να ξεμουδιάζουν!

Τον τεράστιο όγκο της χαλύβδινης ατράκτου, ωθούν δύο πετρελαιοκινητήρες 3.650 ίππων έκαστος, με τη μέγιστη ταχύτητα να φθάνει τους 25 κόμβους. Με πλήρεις τις δεξαμενές και υπηρεσιακή ταχύτητα 20 κόμβων μπορεί να διανύσει ακόμα 1.000 ναυτικά μίλα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης