Η Ουγγαρία θα είναι η αντίπαλος της εθνικής υδατοσφαίρισης ανδρών, στο Ολυμπιακό τουρνουά του Τόκιο. Στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό της διοργάνωσης, οι Μαγυάροι «πάτησαν γκάζι» στο δεύτερο ημίχρονο και επικράτησαν 15-11 της Κροατίας, την οποία άφησαν εκτός μεταλλίων, μετά από ένα χρυσό κι ένα ασημένιο μετάλλιο σε Λονδίνο και Ρίο αντίστοιχα.

Σε ένα σκληρό ματς, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και αποβολές, η Ουγγαρία πήρε κεφάλι με δύο αναπάντητα γκολ στο φινάλε της δεύτερης περιόδου και στη συνέχεια αύξησε το προβάδισμά της ως το +4 για να φτάσει στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με τον Ντένες Βάργκα να οργανώνει, τον Κρίστιαν Μάνχερτς να εκτελεί (επτά γκολ) και τον τερματοφύλακα Βίκτορ Νάγκι να ανεβάζει σταδικά την απόδοσή του, η Ουγγαρία επιστρέφει στην τετράδα για πρώτη φορά από το 2018 όταν πήρε τον τρίτο συνεχόμενο και τελευταίο από τους συνολικά εννέα τίτλους της.

Υπενθυμίζεται ότι η εθνική νίκησε 10-9 την ομάδα του Τάμας Μαρτς στην πρεμιέρα του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο, αλλά φυσικά ο ημιτελικός θα είναι μία τελείως διαφορετική υπόθεση.

Τα οκτάλεπτα: 2-3, 5-2, 4-3, 4-3

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα γκολ:

Ουγγαρία: Μάνχερτς 7, Βάμος 2, Βάργκα 2, Ανγκιαλ, Ζάλανκι, Γιάνσικ, Ερντελι

Κροατία: Μπούκιτς 4, Ομπράντοβιτς 2, Φάτοβιτς, Λόντσαρ, Γιόκοβιτς, Βουκίσεβιτς, Μίλος.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης