Mε επίκεντρο τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2021, η εκπομπή παρουσιάζει όλα τα μέλη της ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, καθώς και την προσπάθειά τους μέχρι να γίνει το όνειρο της συμμετοχής στους Ολυμπιακούς πραγματικότητα.

Με τον μοναδικό τρόπο του Γιώργου Καπουτζίδη και μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Κώστα Αμοιρίδη, η εκπομπή  μεταφέρει στους τηλεθεατές την καθημερινότητα των αθλητών, τα συναισθήματά τους και πώς βιώνουν όλη αυτήν την προσπάθεια των πέντε ετών, με τη μεσολάβηση της καραντίνας και των αποκλεισμών λόγω κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δοκιμάζει το άθλημα-αγώνισμα των μελών της Team Hellas, προσπαθεί να «φορέσει» τα παπούτσια τους, για να διαπιστώσει πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι για έναν μέσο άνθρωπο, και να φέρει τους αθλητές ακόμα πιο κοντά στο ελληνικό κοινό.

Μετά την τηλεοπτική μετάδοσή της, η εκπομπή είναι διαθέσιμη και στο ERTFLIX.

Ποια είναι η Team Hellas

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Team Hellas είναι η πιο πετυχημένη ελληνική ομάδα με 116 μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και αυτή που έχει προσφέρει τις μεγαλύτερες συγκινήσεις στους Έλληνες. Έχει καθολική αποδοχή, καθώς είναι η μοναδική ομάδα που αποκαλείται «Ελλάς» και όχι «Greece» και απαρτίζεται από αθλητές με ξεχωριστό ταλέντο, που έχουν δουλέψει πολύ σκληρά για να πετύχουν και να κατακτήσουν τους στόχους τους.

Παρουσίαση: Γιώργος Καπουτζίδης

Σκηνοθεσία: Κώστας Αμοιρίδης

Αρχισυνταξία: Θανάσης Νικολάου

Συντακτική ομάδα: Παναγιώτης Βότσης, Πηνελόπη Γκιώνη

Παραγωγή: AN Sports and Media

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021, ώρα 18:40

Άλκης Κυνηγάκης – Μαραθώνια Κολύμβηση

Από τα 200μ. πεταλούδα και το χλώριο της πισίνας, στην αλμύρα της θάλασσας και τη μαραθώνια κολύμβηση των 10 χιλιομέτρων. Ο Άλκης Κυνηγάκης πήγε μέχρι την Αυστραλία για να βρει την… κλίση του στο open water και εξηγεί στον Γιώργο Καπουτζίδη το ταξίδι στον Δρόμο για το Τόκιο και όλα τα εμπόδια μέχρι να φορέσει το σκουφάκι του για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο αγώνισμα όπου ο Σπύρος Γιαννιώτης έχει γράψει ιστορία.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 27 Ιουλίου 2021, ώρα 18:40

Σταματία Σκαρβέλη – Σφυροβολία

Η Σταματία Σκαρβέλη γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και ξεκίνησε τον αθλητισμό γιατί τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια της έκαναν στίβο. Στα 16 της αποφάσισε να ασχοληθεί σοβαρά με τις ρίψεις και ύστερα από 10 χρόνια κάνει το όνειρο της πραγματικότητα και αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 28 Ιουλίου 2021, ώρα 18:40

Κολύμβηση, 4×100μ. μεικτή ανδρών

Η τρίτη ομάδα σκυταλοδρομίας κολύμβησης που στέλνει η Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, είναι η 4×100μ. μεικτή των ανδρών, η οποία περιλαμβάνει και δύο πρωτάρηδες. Τον Βαγγέλη Μακρυγιάννη στο ύπτιο και τον Κώστα Μερετσόλια στο πρόσθιο που θα πλαισιώσουν τους… βετεράνους Ανδρέα Βαζαίο (πεταλούδα) και Απόστολο Χρήστου (ελεύθερο). Στον Δρόμο για το Τόκιο αποκαλύπτουν στον Γιώργο Καπουτζίδη τα όνειρά τους, αλλά και τον ενθουσιασμό για τη συμμετοχή ως ομάδα στο πλέον μοναχικό άθλημα των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, ώρα 18:40

Ελισάβετ Πεσιρίδου – Στίβος, 100μ. εμπόδια

Κατέβηκε στην Αθήνα από την Κατερίνη ως ατίθαση έφηβη που ήθελε να κάνει προπόνηση ακούγοντας… λαϊκά. Κατάφερε να την τιθασεύσει η προπονήτριά της Ιωάννα Σιώμου και η Ελισάβετ Πεσιρίδου θα αγωνιστεί σε Ολυμπιακούς Αγώνες για δεύτερη φορά. Το πώς τα κατάφερε και πόσο δύσκολα είναι τα 100μ. εμπόδια, το εξηγεί στον Γιώργο Καπουτζίδη, στον Δρόμο για το Τόκιο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021, ώρα 18:40

Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου – Δισκοβολία

Για δεύτερη φορά στους Ολυμπιακούς Αγώνες, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, μετά το 2016 στο Ρίο, κάνει όνειρα τελικού στο Τόκιο το 2021. Προσπαθεί να δείξει στον Γιώργο Καπουτζίδη πώς θα πιάνει τον δίσκο και με ποιο τρόπο θα κάνει βολή. Στον Δρόμο για το Τόκιο, ο Γιώργος ετοιμάζεται να γίνει δισκοβόλος μαθαίνοντας από την κορυφαία του αγωνίσματος στην Ελλάδα, λίγο πριν η ίδια μπει στη βαλβίδα για να να κάνει τις βολές της στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης