Το Alcanea Boutique Hotel στην παλιά πόλη των Χανίων, εμπνευσμένο για όσους θέλουν να νιώσουν το αυθεντικό πνεύμα μιας ιστορικής πόλης, σε ένα περιβάλλον που προσφέρει ηρεμία και χαλάρωση, με τα 8 προσεκτικά σχεδιασμένα δωμάτιά του, υπόσχεται να προσφέρει μια αξέχαστη διαμονή. Τα Χανιά αντανακλούν την πλούσια ιστορία τους στην αρχιτεκτονική τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η διαμονή σας στο Alcanea θα σας χαρίσει μια πολύχρωμη ιστορική περιήγηση στους θησαυρούς αυτής της πόλης.

Το κτήριο το οποίο στεγάζει το Alcanea Boutique Hotel χρονολογείται από τη Βενετσιάνικη περίοδο και αποτελούσε το γραφείο του Ελευθέριου Βενιζέλου για 24 ολόκληρα χρόνια.

Ανακαινίσθηκε πλήρως την άνοιξη του 2011, με μεγάλο σεβασμό στη διατήρηση της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Alcanea Boutique Hotel λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Οκτώ κομψά, μοντέρνα δωμάτια σας περιμένουν να απολαύσετε τη φαντασμαγορική θέα της θάλασσας, του λιμανιού και της πόλης. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε σουίτες, δωμάτια superior και απλά δωμάτια, όλα εξοπλισμένα με τις πιο σύγχρονες παροχές και ανέσεις. Η εσωτερική διακόσμηση, μια μείξη παραδοσιακής κομψότητας και διακριτικών αραβικών πινελιών, σας ταξιδεύει σε άλλη εποχή. Κάθε δωμάτιο είναι εξοπλισμένο με τηλεόραση επίπεδης οθόνης με εθνικά και διεθνή δίκτυα, αυτόνομα ρυθμιζόμενο κλιματισμό, εξοπλισμένο mini bar, τηλέφωνο για απευθείας κλήσεις, ελεύθερη πρόσβαση WI-FI, χρηματοκιβώτιο και υποδοχή iPod.

Alcanea Boutique Hotel
Αγγέλου 2, Παλιό λιμάνι, Χανιά, 73100
Τηλ.: 28210 75370
Fax.: 28210 75377
Mobile:6951 689699
E-mail: info@alcanea.com
URL: www.alcanea.com

URL: www.ariahotels.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης