Ένα νησί της ομορφιάς και γοητείας … ζεστά νερά και λευκές αμμώδεις παραλίες κάνουν τα τροπικά όνειρα, πραγματικότητα στον Μαυρίκιο.


Ο Μαυρίκιος, στα κρυστάλλινα  γαλαζοπράσινα νερά του Ινδικού Ωκεανού
 , θα σας συναρπάσει. Η αντίθεση των πολιτισμών, τα  χρώματα και οι γεύσεις  κάνουν  το νησί μοναδικό  για αξέχαστες διακοπές. Εδώ, θα έχετε την ευκαιρία να ζήσετε την απαράμιλλη πολυτέλεια. : ένα επίπεδο η ποιότητα που είναι το κεφάλι και τους ώμους πάνω από αυτή την προσφορά σε άλλες τροπικές προορισμούς διακοπών. Εδώ, θα ανακαλύψετε το αληθινό νόημα της «ομορφιάς» – μια συνειδητοποίηση που θα σας υποχρεώσει να επιστρέψετε στις ακτές του Μαυρικίου και πάλι …

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η  ουσιαστική ομορφιά της χώρας θα σας μείνει χαραγμένη στη μνήμη  για πάντα.  Ο Μαυρίκιος θα σας μαγέψει, θα αναζωογονήσει την ψυχή σας, θα σε κάνει να νιώθεις ότι ανήκεις στους λίγους και εκλεκτούς. 


Γιατί να μην αρχίσετε τη νέα ζωή σας στον παράδεισο; Ο Μαυρίκιος είναι μεταξύ των πέντε κορυφαίων προορισμών είτε για να παντρευτείτε ή να κάνει ένα ταξίδι του Μέλιτος, χάρη στο εκπληκτικό τοπίο του, το ζεστό τροπικό κλίμα και τη φιλοξενία των ανθρώπων του.

Η χώρα αποτελεί και ιδανικό προορισμό  για οικογένειες με παιδιά μιας και τα περισσότερα πολυτελή θέρετρα  προσφέρουν διασκέδαση και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, με  οργανωμένη πλήρη σειρά δραστηριοτήτων για τα παιδιά. Ο Μαυρίκιος, είναι ένα ταξίδι ηρεμίας και γνώσης που προσφέρεται  για πολλές δραστηριότητες εκτός από ξεκούραση και  ηλιοθεραπεία σε τροπικές παραλίες, εξερεύνηση ηφαιστείων ή καλλιεργειών ζάχαρης, καταδύσεις σε ζωντανούς βυθούς, γαστρονομικές απολαύσεις, ψάρεμα κ.α.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μετά από μια μέρα χαλάρωσης – απολαύστε μια μοναδική θέα του ήλιου που δύει πάνω από τον Ινδικό Ωκεανό, πριν από την έξοδό σας σε ένα από τα μοντέρνα μπαρ, εστιατόρια και κλαμπ,  που σφύζουν από ζωή. Από εκεί, σχεδιάστε την επόμενη μέρα: ίσως μια βόλτα σε ένα από τα εκπληκτικά φυσικά καταφύγια της χώρας, ή ίσως, ή μια μέρα χαλάρωσης στο σπα. 


Μαυρίκιος: Κάθε Χαμόγελο και ένα Φιλικό Πρόσωπο, Κάθε Ανάμνηση-Εμπειρία Ζωής! 
Εδώ, κάθε επισκέπτης απολαμβάνει προσωπική προσοχή. Κάθε συνάντηση είναι μία ευκαιρία να ανακαλύψετε  ένα φιλικό πρόσωπο. Και πίσω από κάθε χαμόγελο βρίσκεται η υπόσχεση των μοναδικών διακοπών. 


 Η ζωή είναι γεμάτη από ευχάριστες αποφάσεις στον Μαυρίκιο …

 
(πηγές:www.wikitravel.org, www.wikipedia.com, www:office.microsoft.com/en-us/images/, www.morguefile.com)

 ΠΡΟΤΑΣΗ:   Αποδράστε στο Μαυρίκιο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης