Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, 12:30
Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από την ΕΜΥ
Βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν τα επόμενα εικοσιτετράωρα, όπως προειδοποιεί η ΕΜΥ με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού.

Αναλυτικότερα:

Α. Σήμερα Τρίτη ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά διαστήματα στο Βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη Δυτική Στερεά.

Β. Αύριο Τετάρτη:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

2. Στις περιοχές που θα επηρεαστούν από τις απογευματινές ώρες περιλαμβάνεται και η Αττική.

3. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις θα ενισχυθούν αρχικά στο Ιόνιο στα 8 και από το απόγευμα και στο Αιγαίο στα 8 και πιθανόν τοπικά στα 9 Μποφόρ.

Γ. Την Πέμπτη:

1. Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα αλλά βαθμιαία θα περιοριστούν στις θαλάσσιες περιοχές.

2. Τα φαινόμενα από το απόγευμα θα ενταθούν στη Δυτική Ελλάδα και έως αργά το βράδυ θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα.

Δ. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα διαθέσιμα στοιχειά η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και την Παρασκευή στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.


Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015, 12:30