Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τις επόμενες ημέρες:

Παρασκευή 18-09-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

καιρός: γενικά αίθριος. λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις στα νοτιοανατολικά.
άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 4, στα ανατολικά 4 με 5 και στο Αιγαίο 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας στις Κυκλάδες μέχρι 7 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Σάββατο 19-09-2015

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια και τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 20-09-2015

καιρός: στα νοτιοανατολικά νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων. στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος αλλά από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τα φαινόμενα τη νύχτα θα ενταθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά βόρειοι με την ίδια ένταση και στο Αιγαίο πρόσκαιρα τοπικά 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Δευτέρα 21-09-2015

καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στα κεντρικά και βόρεια νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αρχικά γενικά αίθριος αλλά βαθμιαία θα αναπτυχτούν νεφώσεις και
θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
άνεμοι: στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Τρίτη 22-09-2015

καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην ανατολική νησιωτική χώρα και τα δυτικά.
άνεμοι: στα δυτικά και τα νότια από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιων διευθύνσεων με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε περαιτέρω πτώση κυρίως στα ανατολικά.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης