Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για τις επόμενες ημέρες και έως τις 23 Σεπτεμβρίου:

Σάββατο 19-09-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

καιρός: γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες νεφώσεις στα νότια και τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά όπου είναι πιθανό να εκδηλωθούν σποραδικοί όμβροι στα ορεινά.
άνεμοι: στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

Κυριακή 20-09-2015

καιρός: στα νοτιοανατολικά νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών όμβρων ή μεμονωμένων καταιγίδων. Στα υπόλοιπα αρχικά γενικά αίθριος αλλά από τις απογευματινές ώρες θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις στα δυτικά και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι η μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα ενταθούν στο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Μακεδονία.
άνεμοι: μεταβλητοί 3 με 4 και στο αιγαίο βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Από το βράδυ και από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους νοτιοδυτικούς 4 με 5 μποφόρ.
θερμοκρασία: σε μικρή πτώση στα βορειοδυτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δευτέρα 21-09-2015

καιρός: αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα τα οποία πιθανόν να είναι πρόσκαιρα κατά τόπους ισχυρά, από το βράδυ στα δυτικά θα εξασθενήσουν.
άνεμοι: στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ και στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: σε βαθμιαία πτώση σε όλη τη χώρα.

Τρίτη 22-09-2015 και Τετάρτη 23-09-2015

καιρός: άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα ανατολικά και νότια όπου πιθανόν πρόσκαιρα την Τρίτη θα είναι ισχυρές.
άνεμοι: στα δυτικά και νότια δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση την Τετάρτη. Στα υπόλοιπα νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ στρεφόμενοι από το βράδυ της Τρίτης και από τα βόρεια σε βορείους με την ίδια ένταση.
θερμοκρασία: χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης