Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 06:45
Ο καιρός σήμερα
Αραιές νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, κατά περιόδους πυκνότερες με βροχές και τοπικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά της ηπειρωτικής Ελλάδας τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε σήμερα.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 32 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 15 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 16 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φθάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Αυξημένες νεφώσεις, με τοπικές βροχές το μεσημέρι στα γύρω ορεινά, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φθάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 22 Μαΐου 2015, 06:45