Καλοκαιρία σε ολόκληρη τη χώρα με πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά της Ηπείρου τις θερμές ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Τετάρτη 24 Ιουνίου 2015.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 31 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 31 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 16 έως 32 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 19 έως 27 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη, με τη μέγιστη στο Ανατολικό Αιγαίο να φτάνει τους 30 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Ανατολικό και Νότιο Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς.

Ηλιοφάνεια, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 30 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το απόγευμα νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης