Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, 06:00
Ο καιρός σήμερα
Άστατο καιρό με βροχές και τοπικές καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας, στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Η θερμοκρασία σε πτώση θα κυμανθεί από 11 έως 17 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 16 έως 22 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 17 έως 27 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 17 έως 28 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βορειοανατολικοί μέτριοι έως ισχυροί, στο Κεντρικό Αιγαίο βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα δυτικά τμήματα του νόμου, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 27 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως μέτριοι.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους και βελτίωση από το βράδυ, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι.

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Οκτωβρίου 2015, 06:00