Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015, 06:00
Ο καιρός σήμερα
Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -4 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 2 έως 16 στην Κεντρική Ελλάδα στην Ήπειρο, από 5 έως 18 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 5 έως 14 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 8 έως 17 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ ενισχυόμενοι μετά το μεσημέρι τοπικά σε μέτριους 5 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο βόρειοι σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 2 με 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα βόρεια και ανατολικά, και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Παροδικές νεφώσεις κυρίως στα ανατολικά τμήματα του νομού και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2015, 06:00