Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες στο Ιόνιο, στα ανατολικά ηπειρωτικά και στην Κρήτη, και τοπικές ομίχλες τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά, περιμένουμε τη Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015. Νωρίς το πρωί στα ορεινά, στα ημιορεινά και στη Δυτική Μακεδονία θα εκδηλωθεί παγετός.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -2 έως 12 βαθμούς στη Δυτική Μακεδονία, από 0 έως 15 στη Βόρεια Ελλάδα, από 1 έως 17 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα και στην Ήπειρο, από 5 έως 19 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 6 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου και από 9 έως 18 βαθμούς στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και τοπικά κατά περιόδους ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και στα ανοικτά μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά περιόδους στα βόρεια και ανατολικά, και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, με αρκετό κρύο και τοπικές ομίχλες νωρίς το πρωί, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 15 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης