Την Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016 αναμένονται κατά τόπους νεφώσεις σε όλη την ηπειρωτική χώρα καθώς και τα νησιά του Ιονίου, τις Σποράδες και την Κρήτη. Οι νεφώσεις θα είναι κατά περιόδους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές βροχές, όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις νυχτερινές και πρώτες πρωινές κυρίως στην Θεσσαλία, την Ήπειρο, τη Μακεδονία και τις Σποράδες. Από το μεσημέρι οι νεφώσεις θα πυκνώσουν στην Ήπειρο, τη Θεσσαλία, την κεντρική και ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο καθώς και στα νησιά του Ιονίου και την Κρήτη όπου και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο σε κάποιες περιπτώσεις θα είναι ισχυρά. Στις υπόλοιπες νησιωτικές περιοχές του Αιγαίου αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές κατά τόπους και περιόδους νεφώσεις.

Η θερμοκρασία στη βόρεια Ελλάδα θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς, στην κεντρική και νότια από 17 έως 31, στα νησιά του Ιονίου και του Αιγαίου από 20 έως 30 και στην Κρήτη από 20 έως 29.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ και τις θερμές ώρες της ημέρας από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μονό τις θερμές ώρες της ημέρας θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ο ι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 23 έως 30 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με βροχές και πιθανώς όμβρους ή καταιγίδες κυρίως τις βραδινές και τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 20 έως 26 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης