Ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 17 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, 7 έως 18 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, 5 έως 17 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η μέγιστη δεν θα ξεπεράσει τους 15 βαθμούς Κελσίου), 10 έως 16 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη νότια Κρήτη έως τους 20 βαθμούς Κελσίου), 9 έως 15 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και από 11 έως 17 βαθμούς στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενισχυόμενοι στο κεντρικό Αιγαίο σε ισχυρούς 6 μποφόρ και στο νοτιοανατολικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς.

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνότερες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις νυκτερινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς με σταδιακή ενίσχυση από το μεσημέρι σε μέτριους 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες παροδικές νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση αργότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης