Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 06:00
Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο θα κυμανθεί από 10 έως 25 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 14 έως 24 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 14 έως 25 βαθμούς στη δυτική (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 19 έως 23 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη νότια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), από 16 έως 24 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και έως τους 26 βαθμούς Κελσίου στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο κεντρικό και νότιο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το βορειοδυτικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα βόρεια μέτριοι 5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και πρόσκαιρα στα ανατολικά ισχυροί 6 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση.

Ηλιοφάνεια με νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2017, 08:37