Το Μέγα Σάββατο 7 Απριλίου 2018, αναμένονται τοπικές βροχές κατά κύριο λόγο στο Αιγαίο, την Θράκη, την Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία, την Θεσσαλία, την Κεντρική και Ανατολική Στερεά Ελλάδα, και την Πελοπόννησο, ενώ λίγες σποραδικές καταιγίδες αναμένονται στην Πελοπόννησο, το Νότιο Αιγαίο και την Κρήτη. Σταδιακά και από το μεσημέρι τα φαινόμενα θα περιοριστούν στο Νότιο και Ανατολικό Αιγαίο, και θα εξασθενήσουν. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ, κυρίως στα ορεινά.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 9 έως 24, με εξαίρεση τη Δυτική Μακεδονία όπου θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 10 έως 25, στα νησιά του Ιονίου από 12 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 20, και στην Κρήτη από 9 έως 19.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ και τοπικά 7 μποφόρ, ενώ παροδικά θα φτάνουν και τα 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 2 έως 4 μποφόρ, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα γίνουν βορειοδυτικοί 3 έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές έως και το μεσημέρι, κυρίως στα βόρεια του νομού. Στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από τις πρωινές ώρες έως και την δύση θα παρουσιάσουν ενίσχυση κατά 1 έως 2 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 14 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις με ασθενείς παροδικές βροχές έως και το μεσημέρι, ενώ στη συνέχεια ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, με εξασθένηση κατά 1 έως 2 μποφόρ από το πρωί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 21 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης