Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά με πιθανότητα τοπικών όμβρων στα βόρεια ορεινά περιμένουμε σήμερα, Δευτέρα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 36 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 23 έως 34 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία τοπικά η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς υψηλότερη), από 20 έως 34 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 1-2 βαθμούς χαμηλότερη), από 25 έως 32 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς υψηλότερη), από 24 έως 33 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα (στην ανατολική Ρόδο 2-3 βαθμούς υψηλότερη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο βόρειο Αιγαίο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, στο ανατολικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και το απόγευμα πρόσκαιρα μέτριοι 4-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 1-2 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

Ηλιοφάνεια με ζέστη και λίγες νεφώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινά αναμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης