Αραιές νεφώσεις αναμένονται σήμερα, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι κατά τόπους αυξημένες στα ηπειρωτικά και στην Κρήτη. Λίγες τοπικές βροχές ή όμβροι αναμένονται τις ίδιες ώρες, κυρίως στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η ορατότητα στα ορεινά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το ξημέρωμα και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 20 έως 33 βαθμούς, με εξαίρεση τη δυτική Μακεδονία όπου θα είναι 3 έως 5 βαθμούς χαμηλότερη, στα δυτικά ηπειρωτικά από 21 έως 32, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 22 έως 33, στα νησιά του Ιονίου από 21 έως 29, στα νησιά του Αιγαίου από 22 έως 31, και στην Κρήτη από 21 έως 30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα γίνουν μεταβαλλόμενοι 2 έως 4 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν ο Θερμαϊκός και οι Σποράδες, όπου αρχικά θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Στο κεντρικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, με εξασθένηση από το απόγευμα κατά 1 έως 2 μποφόρ. Στο νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και στα ανατολικά έως 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις, που τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πυκνότερες, και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές νεφώσεις ή όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα γίνουν νότιοι-νοτιοδυτικοί έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 25 έως 32 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις, οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, όμως από το μεσημέρι θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 22 έως 31 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης