Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές στα δυτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα περιμένουμε το Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2018.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 22 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 13 έως 24 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 12 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), 17 έως 21 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη (τοπικά στη Βόρεια Κρήτη έως τους 25 βαθμούς), 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στα πελάγη από νότιες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία τις νυκτερινές και πρώτες πρωινές ώρες, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα περιμένουμε το Σάββατο στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα μέτριοι 4-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία περιμένουμε το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες από νότιες διευθύνσεις έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης