Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες, κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυκτερινές ώρες και ενισχυμένους βοριάδες στα ανατολικά περιμένουμε σήμερα Παρασκευή. Παράλληλα, οι ατμοσφαιρικές συνθήκες ευνοούν τη μεταφορά σκόνης από τη Β. Αφρική.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24 βαθμούς Κελσίου στη βόρεια Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 17 έως 26 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 15 έως 30 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 18 έως 24 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη (τοπικά στη νότια Κρήτη έως τους 27 βαθμούς), από 18 έως 26 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά στο κεντρικό και βόρειο Αιγαίο σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ, με εξαίρεση το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς και στον Πατραϊκό Κόλπο ισχυροί 6 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις παροδικά πυκνότερες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 26 βαθμούς, αλλά στα βόρεια και ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα ανατολικά ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ.

Αραιές νεφώσεις προβλέπονται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης