Ο καιρός σήμερα

Ο καιρός σήμερα
Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, στις νότιες Κυκλάδες και καταιγίδες στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα περιμένουμε σήμερα. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 10 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 3-4 βαθμούς χαμηλότερη), από 5 έως 12 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 5 έως 14 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα, από 12 έως 15 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 17 βαθμούς στην Κρήτη, από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και στη θάλασσα των Κυθήρων και βαθμιαία στο νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα βόρεια του νομού περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στα ανατολικά μέτριοι 5 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις και αυξημένη υγρασία, με αποτέλεσμα την κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές ώρες, αναμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 3 Δεκεμβρίου 2018, 09:17