Νεφώσεις με βροχές και σποραδικές καταιγίδες στις θαλάσσιες και παράκτιες περιοχές αναμένονται σήμερα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά ηπειρωτικά, καθώς και σε ημιορεινές και πεδινές περιοχές της Μακεδονίας. Παγετός θα εκδηλωθεί κυρίως στα ορεινά και ημιορεινά της Μακεδονίας, τόσο έως τις πρωινές ώρες όσο και προς το τέλος του εικοσιτετραώρου.

Η θερμοκρασία στη δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από -8 έως 4 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από -2 έως 7 βαθμούς, στη Θράκη από 2 έως 13, στη Θεσσαλία και στα βόρεια της Ηπείρου από 2 έως 12, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 5 έως 15, στα νησιά του Ιονίου από 9 έως 13, στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 16, και στην Κρήτη από 7 έως 17.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 7 έως 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 6 έως 8 και τοπικά 9 μποφόρ, όμως από το απόγευμα θα στραφούν σε δυτικούς 5 έως 7 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 12 έως 15 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους και ασθενείς χιονοπτώσεις έως το πρωί. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 1 έως 7 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης