Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020 αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και καταιγίδες κατά τόπους στα ηπειρωτικά. Τα φαινόμενα θα είναι εντονότερα στην Ήπειρο, στην Πελοπόννησο και στη Μακεδονία όπου δεν αποκλείονται και πρόσκαιρες χαλαζοπτώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 10 έως 32 βαθμούς, στην Ήπειρο από 15 έως 34 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 12 έως 34 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 16 έως 32, στα νησιά του Ιονίου από 17 έως 30 και στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις με εντάσεις έως 6 μποφόρ, και στο Ιόνιο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Στην Αττική αναμένονται λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις 3 έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 30 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημεριανές ώρες θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά και στα ανατολικά τμήματα του νομού. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες έως νοτιοανατολικές διευθύνσεις με εντάσεις που δε θα ξεπερνούν τα 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 17 έως 30 βαθμούς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης