Για τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021 προβλέπεται ηλιοφάνεια με μικρή υποχώρηση των πολύ υψηλών θερμοκρασιών, ενώ τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες αναμένονται τοπικές νεφώσεις στα βόρεια και κεντρικά με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα βόρεια και πιθανόν κεντρικά ορεινά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα (στη Δυτική Μακεδονία από 18 έως 33 βαθμούς), 23 έως 37 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα (στη Θεσσαλία έως τους 38 βαθμούς), 20 έως 37 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο έως τους 34 βαθμούς), 24 έως 35 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 35-36 βαθμούς στην Κρήτη, 24 έως 37 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο γενικά από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ και τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ο καιρός στην Αττική

Ηλιοφάνεια και αρκετή ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στα ανατολικά πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο καιρός στη Θεσσαλονίκη

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 25 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης