Νεφώσεις με βροχές στα πεδινά, καταιγίδες στα νότια παραθαλάσσια και νησιωτικά τμήματα και χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές περιμένουμε την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014. Εξαίρεση θα παρουσιάσουν οι περιοχές της Κεντρικής, Ανατολικής Μακεδονίας, της Θράκης και των νησιών του Βορειοανατολικού Αιγαίου, όπου προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα τοπικών βροχών στα πεδινά και πρόσκαιρων χιονοπτώσεων στα ορεινά και ημιορεινά.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -1 έως 10 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 8 έως 10 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 έως 9 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, 10 έως 14 βαθμούς στις Κυκλάδες και την Κρήτη, 8 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ και στα βόρεια τοπικά θυελλώδεις 8 μποφόρ, ενώ στο Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι ανατολικών-νοτιοανατολικών διευθύνσεων μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις 7-8 μποφόρ και τοπικά τις πρωινές ώρες πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με παροδικές βροχές και χιονοπτώσεις στην Πάρνηθα περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 10 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα βόρεια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί 5-6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Νεφώσεις παροδικά αυξημένες περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 3 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης