Ο καιρός σήμερα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 06:14
Ο καιρός σήμερα
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αυξημένες στα δυτικά ηπειρωτικά και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τις πρώτες πρωινές και νυχτερινές ώρες, κυρίως στα ηπειρωτικά τμήματα, περιμένουμε σήμερα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 22 βαθμούς στη Β. Ελλάδα (στη δυτική Μακεδονία 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 9 έως 21 βαθμούς στην κεντρική και νότια Ελλάδα, από 12 έως 21 βαθμούς στη δυτική Ελλάδα (στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη), από 16 έως 20 βαθμούς στις Κυκλάδες και στην Κρήτη, από 10 έως 20 βαθμούς στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4-5 μποφόρ, με βαθμιαία στροφή τους σε νοτιοδυτικούς μέτριους 4-5 μποφόρ, ενώ εξαίρεση θα παρουσιάσει το νοτιοανατολικό Αιγαίο, όπου θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια και ψύχρα τις πρωινές ώρες περιμένουμε στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 21 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές-νοτιοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς και αργότερα σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις αναμένεται στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς και πρόσκαιρα έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Πηγή: meteo.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2018, 08:52