Ο καιρός τη Μ. Τετάρτη

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, 06:07
Ο καιρός τη Μ. Τετάρτη
Αυξημένες νεφώσεις στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας με τοπικές βροχές στην Κεντρική και Ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη, περιμένουμε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη. Χιόνια πέσουν τις ορεινές περιοχές ενώ τοπικές καταιγίδες θα σημειωθούν πάνω από το Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 0 έως 14 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 5 έως 12 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 6 έως 14 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 6 έως 15 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 8 έως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και από το μεσημέρι τοπικά θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι έως ισχυροί.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιόνια στην Πάρνηθα, περιμένουμε στην Αττική. Τα φαινόμενα σταδιακά θα σταματήσουν. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου αλλά στα βόρεια και ανατολικά του νομού θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις στο Σαρωνικό και σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις στο Νότιο Ευβοϊκό.
Συννεφιά, περιμένουμε στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 8 Απριλίου 2015, 06:07