Γενικά αίθριος θα είναι τις προσεχείς ημέρες ο καιρός, ωστόσο τοπικοί όμβροι θα σημειωθούν στα κεντρικά και στα βόρεια, σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων. Αναλυτικά:

Τρίτη 05-05-2015
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τετάρτη 06-05-2015
Καιρός: Γενικά αίθριος. Λίγες νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις μέχρι 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε περαιτέρω άνοδο και θα κυμανθεί σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα.

Πέμπτη 07-05-2015
Καιρός: Στην κεντρική και βόρεια χώρα αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν τοπικοί όμβροι και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και από το βράδυ βόρειοι μέχρι 5  Μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι 3 με 5 και από το βράδυ τοπικά 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε σχετικά υψηλά για την εποχή επίπεδα. Στα βόρεια σε πτώση από το μεσημέρι.

Παρασκευή 08-05-2015
Καιρός: Στα ηπειρωτικά λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, με σποραδικούς όμβρους κυρίως στα ορεινά. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος και μονό το πρωί στα ανατολικά θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις, οπότε υπάρχει πιθανότητα τοπικών βροχών στα βόρεια.
Άνεμοι: Στα δυτικά βόρειοι 4 και βαθμιαία μεταβλητοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σάββατο 09-05-2015
Καιρός: Στην ανατολική νησιωτική χώρα γενικά αίθριος. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις αυξημένες κατά τόπους από το μεσημέρι στα ηπειρωτικά, όπου θα σημειωθούν σποραδικοί όμβροι.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 Μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή περαιτέρω πτώση.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης