ΠΕΜΠΤΗ 08-10-2015

Καιρός: Στα δυτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα κατά περιόδους νεφελώδης με σποραδικές βροχές μικρής διάρκειας και διαστήματα ηλιοφάνειας. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα βόρεια. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τις Σποράδες και πιθανόν μέχρι το βράδυ στην ανατολική Μακεδονία και τη βόρεια Εύβοια.
Άνεμοι: Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές κυρίως στα βόρεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 09-10-2015

Καιρός: Στα νοτιοανατολικά λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας.
Άνεμοι: Στα δυτικά ασθενείς και από το βράδυ ανατολικοί-νοτιοανατολικοί 3 έως 5 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΣΑΒΒΑΤΟ 10-10-2015

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καιρός: λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια, με τοπικές βροχές και στα βορειοδυτικά σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα βαθμιαία θα ενταθούν.
Άνεμοι: Στα δυτικά νότιοι-νοτιοανατολικοί 4 με 6, σταδιακά στο Ιόνιο 7 και τη νύχτα τοπικά 8 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο στα δυτικά

ΚΥΡΙΑΚΗ 11-10-2015

Καιρός: νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια όπου τα φαινόμενα πιθανώς θα είναι κατά τόπους έντονα. Ευνοείται η μεταφορά σκόνης από την Αφρική στα δυτικά και νότια.
Άνεμοι: Στα δυτικά νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Στο Ιόνιο 7 τοπικά μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση στα δυτικά και βόρεια και σε μικρή άνοδο στα υπόλοιπα.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης