Ο καιρός των επόμενων ημερών

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 13:50
Ο καιρός των επόμενων ημερών
Βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με την πρόγνωση των μετεωρολόγων.

Αναλυτικά:

ΤΕΤΑΡΤΗ 25-11-2015

Καιρός: Στη δυτική Ελλάδα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές. Βαθμιαία και μέχρι το βράδυ τα φαινόμενα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Πάντως το απόγευμα και από τα δυτικά πρόσκαιρα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν.
Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 6 με 8 μποφόρ που από το απόγευμα στα δυτικά σταδιακά θα στραφούν σε δυτικούς-βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε πτώση κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

ΠΕΜΠΤΗ 26-11-2015

Καιρός: Στην ανατολική χώρα αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες και γρήγορη βελτίωση. Στην υπόλοιπη χώρα νεφώσεις οι οποίες στη δυτική Ελλάδα θα είναι περισσότερες και θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα αυτά σταδιακά θα ενταθούν και θα επεκταθούν στην υπόλοιπη ηπειρωτική χώρα και τη νύχτα στο Αιγαίο.
Άνεμοι: Δυτικοί-νοτιοδυτικοί 5 με 7 μποφόρ που σταδιακά από τα δυτικά θα στραφούν σε νότιους-νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 27-11-2015 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟ 28-11-2015

Καιρός: Νεφώσεις με βροχές. Σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά, τα βόρεια και το ανατολικό Αιγαίο πιθανόν κατά τόπους ισχυρές. Λίγα χιόνια στα δυτικά και βόρεια ορεινά.
Άνεμοι: Νότιοι-νοτιοδυτικοί 5 με 6 και στα πελάγη τοπικά 7 μποφόρ που σταδιακά το Σάββατο στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα στραφούν σε βόρειους-βορειοδυτικούς και θα εξασθενήσουν.
Θερμοκρασία: Σε μικρή πτώση το Σάββατο.

ΚΥΡΙΑΚΗ 29-11-2015
Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες στα δυτικά και το ανατολικό Αιγαίο όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές.
Άνεμοι: Δυτικοί-βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο.

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015, 13:50