Διαβάστε παρακάτω την πρόγνωση των μετεωρολόγων για το σκηνικό του καιρού, όπως θα διαμορφωθεί έως την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου:

Σάββατο 28-01-2017
Καιρός: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα ανατολικά και νότια. Στα δυτικά οι νεφώσεις βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές στο Ιόνιο.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί ασθενείς και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ. Στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο νοτιοανατολικό Αιγαίο 6 και πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Σε μικρή άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ισχυρός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κυριακή 29-01-2017
Καιρός: Νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα δυτικά, κεντρικά και νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και στο Ιόνιο σποραδικές καταιγίδες. Τοπικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας.
Άνεμοι: Στα δυτικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στα νότια πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα ηπειρωτικά και στα βόρεια ισχυρός.

Δευτέρα 30-01-2017

Καιρός: Νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες με τοπικές βροχές στα δυτικά, κεντρικά και τα νότια και σποραδικές καταιγίδες στα θαλάσσια-παραθαλάσσια. Λίγα χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά της κεντρικής και βόρειας ηπειρωτικής χώρας. Βαθμιαία βελτίωση του καιρού στα βορειοδυτικά.
Άνεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 και πρόσκαιρα στα πελάγη τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

Τρίτη 31-01-2017 και Τετάρτη 01-02-2017
Καιρός: Στα ανατολικά και νότια λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις.
Άνεμοι: Στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Χωρίς αξιόλογη μεταβολή. Παγετός κατά τόπους στα βόρεια και κεντρικά ηπειρωτικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης