Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα και στα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις ο οποίες θα δώσουν τοπικές βροχές στη Δυτική Μακεδονία, στη Θράκη και στο Ανατολικό Αιγαίο. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσει ηλιοφάνεια με αραιές νεφώσεις κατά περιόδους. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 2 έως 21 βαθμούς, στην υπόλοιπη Βόρεια Ελλάδα από 2 έως 23, στην Ήπειρο από 6 έως 22 βαθμούς, στη Θεσσαλία από 5 έως 25, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 23-25 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 23 και στα νησιά του Αιγαίου από 12 έως 22-23 βαθμούς, ενώ στην Κρήτη οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25-27 βαθμούς Κελσίου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 3-5 μποφόρ, αλλά από το βράδυ στα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς και θα ενισχυθούν στα 5-6 μποφόρ. Στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν άνεμοι δυτικών διευθύνσεων 4-5 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν επίσης άνεμοι δυτικών διευθύνσεων με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Δυτικό ρεύμα με εντάσεις έως 6 μποφόρ θα επικρατήσει στον Κορινθιακό.

O καιρός στην Αττική

Στην Αττική περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές κυρίως διευθύνσεις με εντάσεις 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

O καιρός στη Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις. Νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς, αλλά προς το βράδυ θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι με εντάσεις 4-5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 20 βαθμούς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης