Ο Tom Cruise έκανε αυτό τον ελιγμό διάσημο – οι Flying Bulls τον εκτέλεσαν μοναδικά.

Οι ταύροι όχι μόνο μπορούν να πετάξουν, αλλά πετάνε και με στυλ.
Μιλάμε φυσικά για το team των Red Bull Flying Bulls. Τέσσερα μέλη των Flying Bulls της Τσεχίας έκαναν πρόσφατα ένα photo-shoot με τον local φωτογράφο Dan Vojtěch, βγάζοντας κάποιες από τις καλύτερες φωτογραφίες πτήσης που έχουμε δει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πώς το έκαναν; Με πολύ δυνατό εξοπλισμό, δηλαδή με ένα τεράστιο flash που είχε τοποθετηθεί στη θέση του συγκυβερνήτη μέσα στα αεροπλάνα Xtreme Air XA42. Φυσικά για να βγάλουν τη φωτογραφία που το ένα αεροπλάνο είναι ανάποδα πάνω από το άλλο έπρεπε να βρίσκονται αρκετά κοντά για να “πιάσει” το flash, γύρω στα 20-30μ. απόσταση.

Και φυσικά τα αεροπλάνα της φωτογραφίας ήταν ακόμα πιο κοντά το ένα στο άλλο. “Σε αυτή τη φωτογραφία, εγώ είμαι αυτός που είναι ανάποδα”, μας λέει ο team leader, Stanislaw. “Πετάγαμε με ταχύτητα 250χλμ. και υπήρξαν στιγμές που τα αεροπλάνα πετούσαν σε απόσταση 2 μέτρων μεταξύ τους!”
Τα πράγματα δεν ήταν εύκολα ούτε για τον φωτογράφο Vojtěch – πρώτον έπρεπε να χωρέσει όλο τον εξοπλισμό του μέσα στο μικρό cockpit και δεύτερον δεν μπορούσε να κινηθεί άνετα για να βγάλει τις φωτογραφίες. Παρ’ όλα αυτά, είναι πολύ ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα.

Δες το βίντεο και τις φωτογραφίες στο Core..

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης