Αποκλειστικό: Όλα όσα είπε ο "Bam Bam" στο Core

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 17:48
Αποκλειστικό: Όλα όσα είπε ο "Bam Bam" στο Core
      

Στους αγώνες Motocross των Εθνών βρέθηκε το Core και μίλησε αποκλειστικά με τον Monster Energy αθλητή Justin Barcia.

Σε μόλις 4 λεπτά αναφέρει λίγα λόγια για την ζωή του, πως ξεκίνησε το Motocross, σχολίασε τις καλύτερες στιγμές του κατά τη διάρκεια αυτής της σεζόν καθώς και τους στόχους του για τη νέα σεζόν, τους τραυματισμούς και τους φόβους του αθλήματος και διάφορα άλλα! Τέλος έδωσε τρεις συμβουλές για όλους τους νέους αναβάτες που ασχολούνται με το Motocross.


Λίγα λόγια για τον Justin Barcia
Τον φωνάζουν "Bam Bam", καβαλάει από 5 χρονών και μπήκε στους αγώνες στην ηλικία των 7.
O Monster Energy αθλητής έχει κερδίσει 25 σημαντικούς τίτλους, μεταξύ των οποίων οι τέσσερις ήταν στο MA National Amateur Championship στο ράντσο Loretta Lynn στο Τενεσί.
Ακόμα έχει αναδειχθεί δύο φορές πρωταθλητής στην κατηγορία 250SX Ανατολής, το 2012 ήταν ο πρωταθλητής Monster Energy Cup, και συχνός επισκέπτης στο βάθρο τόσο στο Supercross όσο και στους αγώνες Motocross.
Σε διεθνές επίπεδο, κέρδισε το Genoa Supercross στην Ιταλία και δύο τίτλους "King of Bercy" στο Παρίσι, στην Γαλλία. Στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού του 2015, πήρε τη νίκη στο Budds Creek National διεκδικώντας έτσι την πρώτη του νίκη στην κατηγορία 450 MX.
Τον Αύγουστο, ο Justin κλήθηκε να είναι ο leader της ομάδας των ΗΠΑ στο Motocross των Εθνών. Στις 26 & 27 Σεπτεμβρίου στο Circuit Raymond Demy στο Ernee της Γαλλίας, η ομάδα της Αμερικής ανταγωνίστηκε σκληρά την Γαλλία, όμως δεν κατάφερε να κερδίσει και βρέθηκε στην δεύτερη θέση.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 6 Οκτωβρίου 2015, 17:48