Απίθανο σερί για τον Πρωταθλητή θαλάσσιου σκι, Νικόλα Πλυτά, με 3 Πανελλήνια ρεκόρ και 3 θέσεις στο βάθρο, μέσα σε λίγες εβδομάδες.

06.09.2015, Ισπανία, Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WaterskiU21:Ο 20-χρονος Νικόλας Πλυτάς φαίνεται πως διανύει μια εξαιρετική αθλητική σεζόν. Μετά την κατάκτηση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Θαλάσσιου Σκι τον Ιούλιο, και την τρίτη θέση στους Παράκτιους Μεσογειακούς Αγώνες αμέσως μετά, ο Νικόλας πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα WaterskiU21, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στις φιγούρες, ένα σκαλί πιο ψηλά από την περσινή του επίδοση όπου είχε πάρει το χάλκινο μετάλλιο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Οι τελευταίες δύο βδομάδες ήταν πολύ απαιτητικές. Ξεκίνησα με την Πεσκάρα της Ιταλίας όπου γινόταν οι 1οι Παράκτιοι Μεσογειακοί Αγώνες που είχαν για μένα και μια ιδιαιτερότητα, γιατί πραγματοποιούταν στη θάλασσα, ενώ συνήθως οι αγώνες γίνονται σε λίμνες. Αυτό με βοήθησε λίγο, γιατί κάνω προπόνηση στη θάλασσα ανεξάρτητα από το πόσο κύμα έχει, κάτι που δεν κάνουν άλλοι αθλητές. Παρόλα αυτά εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών, για να καταφέρεις να βγάλεις ένα safe run μέσα σε όλο αυτό το κύμα χρειαζόταν στρατηγική. Στους ημιτελικούς για να ανεβάσω λίγο τον πήχη, ενώ είχα εξασφαλίσει την πρόκρισή μου στον τελικό, τα έδωσα όλα με μισό μέτρο κύμα και κατάφερα να κάνω νέο πανελλήνιο και προσωπικό ρεκόρ, κάτι που πραγματικά δεν πίστευα! Γενικά σ ´αυτόν τον αγώνα υπήρξε πολύ πίεση και πολύ κούραση με αποτέλεσμα όταν τελειώσει ο αγώνας να είμαι πραγματικά εξουθενωμένος. Όμως το ταξίδι δεν είχε τελειώσει ακόμα…», λέει ο Νικόλας.

Δείτε περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης