Για τέταρτη συνεχή χρονιά πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κέα ο αγώνας “Kea Island SUP race 2015”. Ένας αγώνας που έχει γίνει πλέον θεσμός και που προσελκύει εκατοντάδες άτομα στο νησί, με σκοπό όχι μόνο να αγωνιστούν αλλά και να παρακολουθήσουν αυτό το θεαματικό και ταχύτατα αναπτυσσόμενο άθλημα.

Η καλή διάθεση και θετική ενέργεια όλων συνέβαλαν στο να κυλήσει το διήμερο αυτό με τον καλύτερο τρόπο και να αφήσει τις ομορφότερες εντυπώσεις! Με σύμμαχό μας τον καιρό που για μια ακόμη φορά μας έκανε την χάρη και έδωσε τις ιδανικότερες συνθήκες για το συγκεκριμένο άθλημα, ζήσαμε καταπληκτικές στιγμές γεμάτες ένταση και συγκίνηση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο Fun Race by BIC® (σκυταλοδρομία) του Σαββάτου, νικήτρια ομάδα ήταν η “SurfMarket”, με τους Κριστιαν Τριανταφύλλου, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο (Kapetangarida), Δημήτρη Απαλαγάκη, Γιάννη Καραγιάννη(John Rasta)..

Και τις 2 ημέρες, μετά από την δράση στη θάλασσα, οι αθλητές δοκίμασαν από τα χέρια του σεφ Μιχάλη Πίττα την παραδοσιακή τζιώτικη κουζίνα, βασισμένη σε τοπικά και βιολογικά προϊόντα, με στόχο να ενισχύσει την αθλητική τους απόδοση αλλά και να τους αποκαταστήσει πλήρως μετά από τον απαιτητικό αγώνα! Και όλα αυτά υπό τις μουσικές του γνωστού DJ Πάνου Τσαγκάνη!

Την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν οι διοργανωτές του αγώνα Kea Water Sports και Elvekalt, ενίσχυσαν όλοι ο κάτοικοι και επαγγελματίες του νησιού, και φυσικά ο Δήμος Κέας, που χωρίς την υποστήριξή τους ο αγώνας αυτός δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι, άφθονες δυνατές αγωνιστικές στιγμές σε όλους τους αθλητές και ραντεβού και του χρόνου στην Τζια!

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο COREMAG.GR!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο COREMAG.GR!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης