Δύο από τους καλύτερους πρεσβευτές του skate βρέθηκαν στην ινδική πολιτεία του Ρατζαστάν ψάχνοντας για spots κατά τη διάρκεια του Holi, του Ινδικού φεστιβάλ χρώματος.

Οι Michael Mackrodt και Vladik Scholz βγήκαν στους δρόμους του Νέου Δελχί, της Τζαϊπούρ και του Τζοντχπούρ μαζί με τον φωτογράφο Dan Zveref, που κατέγραψε με το φακό του τις εμπειρίες αυτού του ταξιδιού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Dan λέει δυο λόγια για το μοναδικό video του Patrik Wallner που θα απολαύσεις παραπάνω.
“Το skateboarding είναι κάτι που συνδυάζει τον αθλητισμό με τη δίψα για να εξερευνήσεις τις πόλεις του κόσμου”, λέει ο Zvereff. “Θα μπορούσες να το περιγράψεις σαν ένα είδος τέχνης που εξελίχθηκε μέσα σε ένα κόσμο γεμάτο από τσιμέντο. Αυτό που μας τράβηξε περισσότερο πριν από τόσα χρόνια στο skate, ήταν η εμπειρία του να ανακαλύπτεις ένα νέο spot που κανένας δεν είχε βγάλει trick εκεί ποτέ.”

Στο Ρατζαστάν, εκτός από μερικές από τις πιο παραμελημένες και ερειπωμένες περιοχές στον πλανήτη, οι ντόπιοι ήταν τόσο ενθουσιασμένοι όταν μας έβλεπαν πάνω στις σανίδες μας που κάθε προσπάθεια για να γυρίσουμε ένα trick σε video κατέληγε σε κοσμοσυρροή. Κάτι που ήταν αδύνατο να ελέγξουμε. Το κερασάκι στην τούρτα ήταν ότι σχεδόν όλοι στην ομάδα μας αρρώστησαν! -Dan Zvereff

Δείτε το βίντεο και τις φωτογραφίες στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: RedBull.com

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης