Αυτή ήταν η απάντηση του Παγκόσμιου Πρωταθλητή downhill, Steve Peat, στην ερώτηση της αγαπημένης του ατάκας, την οποία θα παρακολουθήσετε στο αποκλειστικό βίντεο-συνέντευξη που έδωσε μόνο στο Core!

Ο αθλητής μιλάει για πρώτη φορά σε Ελληνικό site, απαντάει σε όλα τα ερωτήματα και περιγράφει πολλά γεγονότα από την ζωή του, από τους αγώνες που έχει τρέξει, τις καλύτερες στιγμές από την τελευταία σεζόν, τι τον συνάρπασε περισσότερο στην καριέρα του, αν θα του λείψει η αδρεναλίνη όταν σταματήσει, η αγαπημένη του πίστα όπως και ποια νίκη ήταν σημαντικότερη για τον ίδιο και ακόμα έδωσε συμβουλές στους νέους αναβάτες… Πολλά ακόμα τα οποία θα δείτε στο αποκλειστικό μας βίντεο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Steve Peat, πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε την παραίτησή του από τους αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος downhill. Όπως μας αναφέρει στη συνέντευξη θα αναζητήσει σε κάποιο άλλο άθλημα την αδρεναλίνη…

Το Core μίλησε με τον θρύλο αθλητή στα πλαίσια του Gymkhana Grid που πραγματοποιήθηκε στο Santa Pod Raceway της Βρετανίας, στις 24 & 25 Οκτωβρίου 2015. 

Πρόκειται για έναν πραγματικό θρύλο στον χώρο του downhill παγκοσμίως, με πάνω από 25 χρόνια αγωνιστικής δράσης. Θα δείτε στη συνέχεια του άρθρου τις νίκες του αναλυτικά ανά χρονολογία, έχει αναδειχθεί: 8 φορές Πρωταθλητής Αγγλίας, 3 φορές Πρωταθλητής Ευρώπης, με 17 νίκες στο Παγκόσμιο Κύπελλο, 3 τίτλους Παγκοσμίου Κυπέλλου, το 2009 κέρδισε για πρώτη φορά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και έχει πάρει μέρος σε περισσότερους από 100 αγώνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

      

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης