Πατήστε εδώ για να περιηγηθείτε στο νέο site

Ο χώρος του εναλλακτικού αθλητισμού είναι από μόνος του πολύπλοκος… Διαφορετικά αθλήματα με διαφορετική ορολογία το καθένα και με τους δικούς του πρωταγωνιστές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εμείς στο core, είμαστε της άποψης ότι σε έναν κόσμο ο οποίος έχει τόσα πολλά να δείξει, ο τρόπος προβολής του πρέπει να είναι όσο πιο απλός γίνεται.

Το core δημιουργήθηκε από λάτρεις των extreme sports και παρουσιάζει την extreme πλευρά της ζωής.

Στόχος του είναι να καλύψει συνολικά την ανάγκη για ενημέρωση των fans.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην homepage του coremag.gr θα βρείτε τα τρία κυρίως θέματα της εβδομάδας που αφορούν την extreme πλευρά της ζωής, από αποκλειστικές συνεντεύξεις αθλητών μέχρι ό,τι πιο επίκαιρο κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και αφορά τον χώρο.

Στη συνέχεια 6 άρθρα με όλα τα νέα από τον χώρο των extreme αθλημάτων.

Κατεβαίνοντας προς τα κάτω υπάρχουν δύο θέματα. Στο πρώτο θα διαβάσετε όλα τα νέα της μουσικής σκηνής…

…και στο δεύτερο θέμα υπάρχουν τα review: Δοκιμάζουμε τα προϊόντα της αγοράς και τα αξιολογούμε!

Όλα τα άρθρα θα τα βρείτε στις κατηγορίες του Μenu: News. Feat. Tools. Music. Instagram.

Πιο συγκεκριμένα…

News. Τα νέα από όλο τον πλανήτη – επιλέγουμε τα ωραιότερα βίντεο και φωτογραφίες από όλων των ειδών τα αθλήματα -downhill, mountain bike, bmx, motocross & supercross, ski & snowboard, sky diving, cliff diving, surf- όλα τα νέα από τους αγώνες και γενικότερα ότι αξίζει να παρακολουθήσετε!

Feat. Πρόκειται για την κατηγορία στην οποία υπάρχουν αποκλειστικές συνεντεύξεις από Παγκόσμιους πρωταθλητές –γεγονός που δεν έχει ξαναγίνει ποτέ στην Ελλάδα. Η σειρά των βίντεο ονομάζεται “Morning coffee ” και αυτό γιατί το core πίνει καφέ με τους συνεντευξιαζόμενους μέσω skype. Καθώς και αποκλειστικές συνεντεύξεις με Έλληνες αθλητές οι οποίοι παρουσιάζουν τις ικανότητές τους τις οποίες εμείς κινηματογραφούμε με τον δικό μας τρόπο.

Tools. Στην κατηγορία αυτή θα διαβάσετε την άποψη των ειδικών του core σχετικά με τον εξοπλισμό που έχουν χρησιμοποιήσει, συμβουλές για τα προϊόντα – τι αξίζει και τι όχι-. Η 20ετής ενασχόλησή μας με τον χώρο των extreme sports μας καθιστά ικανούς στο να αξιολογήσουμε προϊόντα δίνοντας στον αναγνώστη την ευκαιρία να παρακολουθεί όλα τα trends της αγοράς για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Music. Δημιουργήσαμε ένα χώρο για να φιλοξενήσουμε τη μουσική και τους καλλιτέχνες που αγαπάμε, οι οποίοι μέχρι τώρα δεν έβρισκαν τρόπο να προβληθούν στα mainstream media. Σε εμάς ο αναγνώστης θα βρει όλα τα νέα που αφορούν την παγκόσμια αλλά και την εγχώρια rock, hip hop και alternative μουσική σκηνή. Φυσικά θα δώσουμε το παρών και θα προβάλλουμε όλα τα events που αφορούν την συγκεκριμένη μουσική σκηνή, καθώς επίσης θα έχουμε και αποκλειστικές συνεντεύξεις από όλο τον κόσμο.

Instagram. Το Instagram έδωσε τη δυνατότητα σε όλους μας να προβάλλουμε την ενδιαφέρουσα πλευρά της ζωής μας, μέσω της φωτογραφίας. Ο τομέας Instagram στο Menu του core περιλαμβάνει φωτογραφίες από τους προσωπικούς λογαριασμούς των μεγαλύτερων προσωπικοτήτων στον χώρο των extreme sports. Μία εικόνα χίλιες λέξεις…

Κάποιο παλιότερο άρθρο μπορείτε να το αναζητήσετε ανά πάσα στιγμή γράφοντας τη λέξη κλειδί στο search – αναζήτηση της σελίδας μας.

Κάτω μπορείτε να διαμορφώσετε τα γράμματα των άρθρων της σελίδας από μικρά-μεσαία-μεγάλα, ότι βολεύει τον κάθε αναγνώστη!

Η οικογένεια της «Ζούγκλας» καλωσορίζει το νέο μέλος…

Για τους χρήστες των ιστότοπων κοινωνικής δικτύωσης -instagram & facebook & twitter- καθημερινά οτιδήποτε ανεβαίνει στο core θα το βρίσκετε και στις σελίδες μας οι οποίες είναι:

Instagram @coremag.gr
Facebook coremag.gr
Twitter @coremag_gr
Website: www.coremag.gr

Email: info@coremag.gr

Τηλέφωνο επικοινωνίας
211 55 50 500 & 210 68 40 585
Fax: 210 68 41 061

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης