Πάρε μέρος στον online προκριματικό και ζήσε την απόλυτη freerunning πρόκληση!
Η πέμπτη χρονιά του Red Bull Art of Motion είναι γεγονός! Μόνο που φέτος η πυξίδα της παγκόσμιας σκηνής δείχνει την Οία της Σαντορίνης, στο βορειοδυτικό άκρο του νησιού, ως τη νέα φυσική πίστα όπου οι κορυφαίοι freerunners του κόσμου θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά τα εντυπωσιακά τους κόλπα. Θέλεις να είσαι ένας από αυτούς;

Το RedBullArtofMotion, προσγειώνεται στις 3 Οκτωβρίου για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην έδρα του, στο περίφημο Κυκλαδίτικο νησί της Σαντορίνης. Ωστόσο, από την Καλντέρα όπου εδραιώθηκε ως κορυφαίος freerunning θεσμός,μεταφέρεται φέτος και για πρώτη φορά στην Οία, δοκιμάζοντας νέες προκλήσεις σε μια διαφορετική φυσική πίστα με φόντο το μοναδικό κυκλαδίτικο σκηνικό και το παγκοσμίου φήμης ηλιοβασίλεμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η σύσταση των αθλητών αλλάζει και αυτή με τη σειρά της. Οι top 6 του 2014 έχουν πάρει απευθείας πρόκριση στον αγώνα, 5 αθλητές που θα περάσουν από τον προκριματικό που θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη 01.10, αλλά και 4 άντρες αθλητές και 3 γυναίκες αθλήτριες θα προκριθούν μέσω του online προκριματικού που ξεκινά 1.07 και ολοκληρώνεται στις 27.07!

Δείτε περισσότερα στο Coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης