Ο πιο απαιτητικός αγώνας με mountain bike είναι έτοιμος να ανοίξει τις πόρτες του στους κορυφαίους αναβάτες freeride και μάλιστα σε νέα πίστα στη Utah. 

Οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία για το Red Bull Rampage του 2018, το οποίο επιστρέφει στην έρημο της Virgin στην Utah στις 26 Οκτωβρίου του 2018.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αυτήν τη διοργάνωση θα συμμετάσχουν 21 από τους κορυφαίους αναβάτες freeride στον κόσμο, οι οποίοι πρόκειται να γαζώσουν τις απόκρημνες πλαγιές στη νότια Utah με εντυπωσιακές γραμμές κατάβασης, τις οποίες θα κατασκευάσουν οι ίδιοι. Στόχος τους θα είναι να παρουσιάσουν μια εντυπωσιακή και ριψοκίνδυνη κατάβαση που θα τους επιτρέψει να διεκδικήσουν μια θέση στο βάθρο.

Θα δούμε τη νέα γενιά να διαπρέπει;

Οι Βετεράνοι του Red Bull Rampage, o Kurt Sorge και ο Cam Zink, βρίσκονται στην κορυφή της λίστας των αναβατών που επιστρέφουν στη δράση έχοντας κατακτήσει την πρώτη και τη δεύτερη θέση στην περσινή διοργάνωση. Από την άλλη, ο νεαρός Ethan Nell ηγείται της νέας γενιάς αναβατών που έχουν διακριθεί, καθώς ο τοπικός ήρωας στον αγώνα του 2017 κατάφερε να τερματίσει τρίτος και εφέτος φιλοδοξεί να φτάσει ακόμη ψηλότερα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε τη συνέχεια στο Coremag.gr!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης