Ο Χρήστος Χαντζαράς  μιλάει για πρώτη φορά μετά το “Lockdown” στο Monster Energy!

Το 2019 ήταν μια πολύ δυνατή χρονιά για εσένα. Κάνε μας μια μικρή ανασκόπηση;!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Γειά σας παιδιά!
 Το 2019 ήταν η δυνατότερη χρονιά της μέχρι τώρα πορείας μου στον μαγικό χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού και συγκεκριμένα στο Drift. Με τη βοήθεια της ομάδας μου και των χορηγών που με στηρίζουν, καταφέραμε να κατακτήσουμε για 4η φορά το πανελλήνιο πρωτάθλημα drift.
Επίσης στους 2 γύρους του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος DRIFT KINGS που συμμετείχαμε στην Modena της Ιταλίας και στις Σέρρες, κατακτήσαμε την 1η θέση και στους δύο αγώνες αντίστοιχα. Φυσικά το κερασάκι στην τούρτα ήταν το βάθρο στο Gymkhana Grid με την κατάκτηση της 3ης θέσης στην κατηγορία RWD.
 

Πώς ήταν η εμπειρία σου στο Gymkhana Grid;
Το Gymkhana Grid ήταν μια εκπληκτική εμπειρία… Καταρχάς η κατάκτηση της 3ης θέσης αλλά και οι οδηγοί ‘θρύλοι’ KEN BLOCK,PETER SOLBERG κ.α. που αγωνιζόμασταν μαζί τους στην πίστα είναι κάτι το απερίγραπτο. Αν δεν το ζήσεις από κοντά, ότι και να σου περιγράφουν δεν μπορείς να καταλάβεις την μαγεία και την μοναδικότητα αυτού του τρομερού event. Νιώθω πολύ τυχερός που μπόρεσα να το ζήσω από κοντά και ευχαριστώ το Monster Energy που μου έδωσε αυτή την ευκαιρία.

Διαβάστε τη συνέχεια της συνέντευξης στο coremag.gr!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης